Hey, let’s do the limbo rock

Jeg er kommet hjem fra Anholt med nye venskaber, store litterære oplevelser, sand i skoene og sjove og fine minder (og meget, meget træt og udmattet). På vej hjem kiggede jeg billederne igennem på min mobiltelefon for at se, om jeg egentlig havde taget nogle billeder på Anholt, enten af den smukke natur eller af en eller anden oplæsende forfatter. Det havde jeg ikke. Men jeg fandt en video af en dejlig flok, der dansede stoledans – sådan noget gør vi nemlig også på Anholt Litteraturfestival. (Andreas Pedersen (hvis oplæsning af Fryden fik mig til at græde) vandt i øvrigt.) Jeg var den første, der røg ud. Åbenbart er stoledans ikke min stærke side. Det gik bedre til limbo, hvor jeg faktisk fik en andenplads. Ikke at jeg går op i sådan noget.

 

Du er velkommen til at kommentere

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s