Bogforumlarm

I går var jeg forbi Bogforum. Der er godt nok meget larm, ja? Jeg glemmer det hvert år. Man bliver helt ør i hovedet. Jeg tror aldrig nogensinde, at jeg har købt en bog på Bogforum. Sidste år købte jeg et par læsebriller, fordi jeg manglede nogle, og hende sælgerdamen syntes, jeg så godt ud med dem på, og så købte jeg dem bare, men de var ikke den helt rigtige styrke, så nu ligger de bare i en skuffe. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke køber bøger, når jeg netop er sådan en, der kunne tænkes at købe bøger. For nogle uger siden var jeg i Portland, og jeg besøgte Verdens Største Boghandler (det siger de i hvert fald selv, at de er) Powell’s, der fylder en hel blok. Jeg gik meget benovet derind, men endte med at gå lidt rundt i cirkler, fare en smule vild og gå tomhændet derfra. Sommetider kan man måske bare ikke se skoven for bare træer.

I går på Bogforum hørte jeg en af mine all-time-favorite forfattere og absolut elskværdige Pablo Llambías (med fleece) i en interessant samtale med dygtige Nanna Goul (udtales som skovl men med g i stedet for sk). Pablo fortalte om sin nyeste roman “Natteskær”, som er spændende og alt muligt andet, men jeg er jo også temmelig biased. #kæreste #inhabil #gulstol #flotbog #fleecetrøje #mikrofonbogsamtale #skibukser #larm

IMG_9643
Pablo Llambías og Nanna Goul og to gule stole og et rødt bord m.m.

Du er velkommen til at kommentere

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s