Velkomstbrev

Velkommen til min blog om bøger. Her vil jeg skrive om bøger og om mit liv sammen med bøger, hvis man kan adskille de to ting, og jeg ved faktisk ikke om det reelt er det, jeg kommer til at skrive om, da jeg lige er begyndt eller faktisk ikke engang rigtigt begyndt endnu, men det er det, planen er. Altså: en bogblog. Jeg elsker at læse og har altid læst meget siden jeg var barn og ikke kunne falde i søvn, fordi jeg altid lige var kommet til et spændende sted i en De fem-bog. Efter min Enid Blython-fase kom der en lang Anne fra Grønnebakken-fase, hvor jeg forgæves forsøgte at overtale min mor til at kalde mig Anne i stedet for Anna. Hvor jeg dog længdes efter at have rødt hår! Lige nu, efteråret 2017, er jeg i gang med at læse ”De elendige” af Victor Hugo som tager en krig at komme igennem (ca. 1800 sider) eller faktisk flere krige, blandt andet en næsten 100 sider lang beskrivelse af slaget ved Waterloo som indrømmet var lidt lang at komme igennem, men det vil jeg gerne skrive mere om på et senere tidspunkt. Nu står et af mine to børn og hiver i mig, fordi han gerne vil spille Matador og det er lørdag og jeg vil stoppe for nu, lave mig en kop kaffe og satse på at indtage Rådhuspladsen med min blå brik. Jeg er hård og nådesløs, når jeg spiller Matador. Jeg er også cand.mag. i litteraturhistorie, selvom jeg ikke tror, at det har noget med det at gøre.

Du er velkommen til at kommentere

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s